For at få din biorytme er det enkelt: Indtast din fødselsdato (dag, måned og år) og den dato, der skal analyseres, nedenfor:

Biorhythmer afspejler den cykliske funktion af det menneskelige væsen. Tre forskellige cyklusser er blevet observeret:
- den fysiske cyklus på 23 dage
- den følelsesmæssige cyklus på 28 dage
- den intellektuelle cyklus på 33 dage

Gratis beregning af din Biorytme

Ved fødslen er disse tre cyklusser på 0, og det vil tage 58 år, før de kommer sammen igen på denne medianposition. Imens vil de udvikle sig sinusformet mellem et minimum og et maksimum, regelmæssigt skifte og krydse hinanden.

Vi foreslår at beregne din biorytme for en bestemt dag eller periode. For at gøre det skal du blot indtaste din fødselsdato (dag, måned og år), og vi vil tegne din følelsesmæssige, intellektuelle og fysiske kurve.

Kurvens amplitude bestemmes af en sinusformet bølge mellem +1 og -1 i henhold til en matematisk formel, der tager højde for antallet af dage siden din fødsel og cyklens varighed.

Ved at observere disse cyklusser og deres krydsninger kan vi bestemme de positive og negative øjeblikke på hver af disse tre områder.

Mest Konsulteret På Siden

Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.