Ascendanten, også kendt som Stigende Tegn, informerer os om vores funktion, vores adfærd og vores vitalitet. Ascendanten er et essentielt element i fortolkningen af et astrologisk kort. Ved at angive din fødselsdato, -tid og -sted, opdager du din egen (Bemærk: for fødselsbyer skal eventuelle bindestreger indsættes).

Modsat dyrekredstegnet, der repræsenterer vores grundlæggende "rå" personlighed ved fødslen, er Ascendanten den "kjole", vi bærer over vores personlighed for at præsentere os selv for verden, interagere og eksistere sammen med andre. Ascendanten udvikler sig i løbet af barndom og ungdom gennem oplevelser, møder og uddannelse. Vi bliver ikke Ascendanten selv, men vi blander os med dens indflydelse, og generelt når vi en modenhed, der balancerer vores egen personlighed med Ascendanten omkring en alder af 40 år. Ellers opstår der en midtlivskrise, der bringer os tilbage på sporet.

Hvad er min ascendant? Gratis beregning

Ascendanten afslører vores indre mekanismer, vores adfærd og vores livskraftniveau. Det er et afgørende element i analysen af et astrologisk tema. Ved at angive fødselsdato, -tidspunkt og -sted er det muligt at opdage ens Ascendant (bemærk: for fødesteder, stavelse hvis nødvendigt, f.eks. "Saint-Germain-en-Laye").

Mens det er lige ud ad landevejen at identificere ens stjernetegn, er det mere komplekst at genkende Ascendanten. Stjernetegnet, der afspejler personligheden, beregnes ud fra fødselsdatoen, mens Ascendanten former tegnet, forstærker dets energi og guider det på livets vej.

Men hvordan beregnes Ascendanten? Beregningen af Ascendanten er kompleks, da den ikke kun involverer datoen, men også fødselstidspunktet og -stedet. Fødselstidspunktet er afgørende, fordi tegnet kan ændre sig på mindre end 4 minutter (i begyndelsen eller slutningen af tegnet).

Derfor kan to personer født samme dag have samme stjernetegn, men være påvirket forskelligt af planeterne afhængigt af fødselstidspunkt og -sted: for eksempel vil en Leo med en Leo Ascendant have en forskellig personlighed fra en Leo med en Cancer Ascendant.

Opdag kærlighedskompatibiliteten mellem stjernetegn, analyser og forstå par-dynamik gennem astrologi for at finde det perfekte match for en opfyldende kærlighedshistorie.

Mest Konsulteret På Siden

Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.