Fiskene: din horoskop i dag
Gå til

  Din lette sindstilstand vil hjælpe dig med at undgå forhindringer. Du vil være filosofisk omkring tingene i dag, og det vil bringe dig held. Du skal tage tid til at fokusere på dig selv, søvn vil genoplade dig.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Fiskene / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Den måde, du ser tingene på, vil kun gøre dig mere stædig, men det vil alligevel være heldigt for dig, når det kommer til økonomien.

  Fiskene / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du skal bevise dine evner til at forføre i dag mere end normalt. Dette er ikke tiden til at træffe seriøse beslutninger. Udnyt nutiden mest muligt.

  Fiskene / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Tingene ser rolige ud på den finansielle front. Du får chancen for at afslutte visse ting, og det vil vise sig nyttigt.

  Fiskene / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Du vil have meget arbejde foran dig med at overbevise dine overordnede. Bliv logisk og alt vil gå godt.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Fiskene / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 19. februar - 28. februar

  Du er yderst kompetent inden for enhver form for transaktion eller forhandling. Hvis du arbejder inden for indretning eller ejendom, vil i dag hjælpe dig med at få flere kunder, dem der passer bedre til dig, hvilket vil være meget lukrativt for dig.

  Fiskene / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 01. marts - 10. marts

  Hvis du er en kunstner eller freelancer, vil du forbedre og øge din anseelse. Månen vil støtte dig i enhver kommunikation, du skal lave, udvide din kontaktpersonliste og åbne favorable forhold for dig.

  Fiskene / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 11. marts - 20. marts

  Ved at åbne op for det uventede og tage nye muligheder i betragtning kan du udvikle dig og begynde at føle dig bedre. To forskellige valgmuligheder vil præsentere sig for dig: undersøg dem godt, da den ene af dem er en ægte gave.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.