Krabben: din horoskop i dag
Gå til

  Du når et vendepunkt; det er tid til at afslutte alt administrativt arbejde, der er tilbage. Undgå træk og temperaturændringer. Du skal have noget søvn for at genoplade dine batterier.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Krabben / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du vil blive udsat for mennesker, der med deres rene logik appellerer til dit ego, men forgæves.

  Krabben / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du vil få uventede svar på spørgsmål, du har ventet på i lang tid. Du sætter ny begejstring ind i dit kærlighedsliv. Alt kan ske i dag. Djærvhed vil være en nyttig kvalitet.

  Krabben / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Tag den tid, der er nødvendig for at få afklaret en juridisk sag, før den påvirker dine konti.

  Krabben / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  I dag vil bevise sig meget gavnligt for alt, der er relateret til udveksling af færdigheder. Forvent nogle gode nyheder.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Krabben / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. juni - 01. juli

  Du vil tilbringe i dag med din familie, nyde disse specielle øjeblikke sammen med at snakke og gøre ting, I alle nyder: havearbejde, madlavning, tinkering - alle vil bidrage glad. Dit hjem er som en veritabel bikube.

  Krabben / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 02. juli - 12. juli

  Tiden går så hurtigt, så snart du er sammen med din partner. Dit forhold er virkelig følelsesmæssigt stærkt, men I kan også lide at have gensidige venner over. Både kun jer to, eller at dele med andre, har I smag for de smukke, gode ting i livet.

  Krabben / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 13. juli - 22. juli

  Du er dog ikke altid så afslappet, og kan virkelig miste besindelsen til tider. Hvis nogen angriber et medlem af din familie, så vil du blive vred. Månen vil hjælpe dig med at holde dine reaktionsmønstre under kontrol i dag.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.