Skorpionen: din horoskop i dag
Gå til

  Du er euforisk over de nye muligheder, Skæbnen har i vente for dig, som opfylder alle dine håb. Det ville være en god idé at bryde med visse vaner. Skær ned på sukker... det får dig til at tage på i vægt og få skyldfølelse!

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Skorpionen / Humør

  Humør

  ★★★★

  Nogen du kender, vil vise sig at være uvurderlig støtte. Det er tid til at genoptage dine vigtigste planer, hvor du slap.

  Skorpionen / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du bliver nødt til at træffe en beslutning af stor betydning for at få tingene mere klart. Uanset om det er mellem to personer eller to forskellige livsstil, bliver du nødt til at bevare en rolig sindstilstand.

  Skorpionen / Penge

  Penge

  ★★★★★

  En konflikt om autoritet vil få din diplomatiske sans i gang. Skynd dig ikke forhastet med tingene i starten.

  Skorpionen / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Du kommer til at have mere energi end nogensinde før, og du vil være en drivkraft for dem, du arbejder sammen med. Følg dine nye prioriteter.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Skorpionen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 24. oktober - 03. november

  Du kan være splittet mellem to forskellige holdninger. På den ene side vil du gerne lede et langvarigt projekt af en slags, men samtidig også være færdig med det. Tænk et par dage mere, hvis du kan. En beslutning vil opstå af sig selv.

  Skorpionen / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 04. november - 13. november

  Ikke alle kan forventes at vide, hvordan de skal forudsige konsekvenserne af deres handlinger. I dag arbejder du intelligent og klart og evaluerer resultaterne af dine valg og beslutninger. På denne måde får du muligheden for at beskytte dig selv.

  Skorpionen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. november - 22. november

  Så-så, kedelige forhold er ikke for dig. Hvis du ikke bliver bjergtaget af passion, vil du have svært ved at investere dig selv i det. Månen vil dæmpe dine forventninger på dette område i dag og hjælpe dig med at bedre styre dine reaktioner og impulser.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.