Stenbukken: din horoskop i dag
Gå til

  Du stopper ikke med at provokere livlige reaktioner ud af folk i dag. Dine ord vil være ret bidende; husk, at tavshed er guld. Ved at give så meget af dig selv vil du være den eneste tilbage, der er fuldstændig knust til sidst. Du skal have noget bedre kvalitetssøvn.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Stenbukken / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Det ville være klogt at undgå at tage parti i de narrestreger, der brygger omkring dig. Observer, men bedøm ikke.

  Stenbukken / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Måske virker atmosfæren ret kold, men du vil kunne udnytte dette til din fordel ved at behandle dit kærlighedsliv som et venskab og dermed øge forståelsen for din partner.

  Stenbukken / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Du bliver nødt til at ændre nogle af dine økonomiske vaner for at forblive effektiv i dine fremtidige planer.

  Stenbukken / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Du bliver nødt til at gøre en indsats for at holde fokus på dit arbejde i dag. Koncentrer dig!

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Stenbukken / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 22. december - 02. januar

  I dag kan du føle dig udfordret fagligt. Du kan blive bedt om at træffe en beslutning, en gang for alle, og holde fast ved den. Dette kan begrænse dig lidt, men du må vælge.

  Stenbukken / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 03. januar - 11. januar

  Hvis du udtrykker dine følelser på en simpel og direkte måde, vil du takke dig selv for det. Nogen tæt på dig forventer, at du siger præcis de rigtige ord. Hvis du gør det, vil de have en magisk effekt. Alle dine ønsker skal opfyldes.

  Stenbukken / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. januar - 20. januar

  Du kan føle, at du bliver holdt tilbage med vilje. Dette er ikke nødvendigvis et spørgsmål om mening. Hvis du passer på dig selv, vil du overvinde disse forhindringer, og intet vil være i stand til at stoppe dig i at stige til vejrs.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.