Vægten: din horoskop i dag
Gå til

  Du skal gøre dig selv bemærket for enhver pris, men gør det ikke til det punkt at være provokerende. Nye bekendtskaber er på horisonten. Du føler dig stadig mere i god form. Alt, hvad du behøver at gøre, er at indhente den træthed, der har hobet sig op, og genoprette tilstrækkeligt dine energiniveauer.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Vægten / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Med god grund føler du, at andre forsøger at udnytte dig. Lad dig ikke narre af smiger.

  Vægten / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  En nødvendig diskussion vil naturligt opstå mellem dig og din partner. Åben dit hjerte, og din frygt vil blive til spænding. Vær ikke så streng overfor dig selv, du bør udfordre grænser i dag.

  Vægten / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Dine grundlæggende overvejelser fortæller dig, at du skal komme over nogle forhindringer for at gøre fremskridt.

  Vægten / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Du vil være beslutsom i at få en god start i løbet af i dag. Du vil heller ikke være i fare for at løbe tør for åndedræt!

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Vægten / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. september - 03. oktober

  Du er en mand af dit ord, men kan være stiv i dine holdninger. Det er svært at få dig til at ændre synspunkt. Nogen vil forsøge at konfrontere dig på dette ujævne terræn, og du vil modstå fast uden at blinke. De vil ikke opnå en tomme.

  Vægten / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 04. oktober - 14. oktober

  Du kan lide briller, dans, alt der er skinnende og glimtende - stjernerne, måske? I dag kan du få chancen for at komme ind i kunstverdenen, møde kunstnere og måske endda udvikle dine egne talenter.

  Vægten / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 15. oktober - 23. oktober

  Hvis du kigger på dem tæt på dig, vil du se, hvor vigtig du er for din familie. Du bekymrer dig om andres lykke, og de ved det alle sammen. Du arbejder virkelig for deres lykke.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.