Vandmanden: din horoskop i dag
Gå til

  Ren held vil muliggøre, at du kan gøre fremskridt mod dine mål. Tøv ikke, vær din spontane selv. Beslutsomhed gør det muligt for dig at glemme de små kropslige skavanker, der holdt dig tilbage. Tag det dog roligt.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★
  Vandmanden / Humør

  Humør

  ★★★★★

  En tidligere oplevelse vil hjælpe dig med at undgå et problem i dag; appellér bare til din dømmekraft.

  Vandmanden / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★

  Du vil være mere sikker på dig selv, dit fysiske udseende og din charme. Dette vil gøre dig enormt populær blandt dem omkring dig. Forførelse er på dagsordenen... Du kan med rette stole på dine evner.

  Vandmanden / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Visse personer vil få brug for dig, og de vil gøre dette meget klart. Vær forsigtig med de givne garantier.

  Vandmanden / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★

  Du skal lade støvet falde til ro af sig selv uden at skubbe til noget. Disse vanskeligheder er kun midlertidige.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Vandmanden / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. januar - 31. januar

  Du foretrækker at gå væk i stedet for at involvere dig i åben konflikt. Månen vil hjælpe dig ved at agere som mægler. Du vil afvise alt fjendtligt modstand. En klog beslutning. Du kan finde en anden måde at markere din tilstedeværelse på.

  Vandmanden / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 01. februar - 10. februar

  I dag er en positiv dag på flere måder end en. Du vil starte tidligt, alle problemer, der er blevet lagt på hold, vil løse sig uden problemer, uden at spilde tid. Du vil komme hjem om aftenen glad og afslappet.

  Vandmanden / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 11. februar - 18. februar

  Din partner har brug for at blive forsikret om, at du stadig holder af dem. Tøv ikke med at erklære din kærlighed til dem - det er et must. Du kan være lidt fjern til tider. Denne venlige, hjælpsomme måne vil hjælpe dig med at udtrykke dine følelser og komme tættere på din elskede.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.