Løven: din horoskop i dag
Gå til

  Du kommer til at vise dig selv som mere selskabelig og åben for eksterne idéer og se livet med mere optimisme. Men blande dig ikke i andre menneskers sager. Stop op og lyt til musik eller gør noget, du nyder - det vil være godt både for din krop og sind.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★
  Penge
  ★★★★
  Arbejde
  ★★★★
  Løven / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Det er på tide, at du bringer dine mest alvorlige planer fremad og giver et sidste stort skub.

  Løven / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★

  Harmonien vender tilbage til sfæren af dit kærlighedsliv. Du er i harmoni med dig selv, og det er tydeligt! Udnyt det bedst muligt for at bruge mere tid sammen med din partner eller dine forhåbninger...

  Løven / Penge

  Penge

  ★★★★

  Der er muligheder på relationsfronten, der er ved at opstå. Nu er det tidspunktet at begynde at udforske i bredeste forstand af ordet.

  Løven / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★

  Balance etableres gradvist. Du lægger positive grundlag på arbejdet.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Løven / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. juli - 02. august

  En dag, der vil få dig til at føle dig sløv og doven. Du flyder ikke lige præcis over af energi og foretrækker at holde din dagsplan minimal. Du har brug for at tage det let fra tid til anden og hvile og slappe af.

  Løven / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 03. august - 13. august

  Tjek en kunstudstilling ud eller gå til en koncert. Du skal distrahere dig selv og klare dit sind. Du er åben over for kunst i alle former, og intet gør dig bedre end at dykke ned i det, du elsker.

  Løven / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. august - 22. august

  Forholdsmæssige forhold kan blive skubbet i forgrunden. Du skal arbejde med de små ting, der kan være forstyrrende til tider. Månen vil presse dig til at evaluere situationen mere objektivt og til at nå til enighed eller to.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.