Skytten: din horoskop i dag
Gå til

  Dine ideer får momentum. Der er anerkendelse i sigte, og det vil være godt for din ego! Det er det ideelle tidspunkt at gennemgå dine spisevaner og gå på en diæt for at regulere dine naturlige biologiske rytmer.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★
  Kærlighed
  ★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★
  Skytten / Humør

  Humør

  ★★★★

  Målet helliger midlet. Du vil kunne bruge dette ordsprog til din fordel og uden at skade nogen!

  Skytten / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★

  Du vil have mindre besvær med at skabe forbindelse mellem din følelsesmæssige fortid og din nuværende situation. At være ærlig over for dig selv vil hjælpe dig med at bevæge dig i den rigtige retning. Giv ikke efter for dine impulser!

  Skytten / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Du får forfremmelse, og din værd anses. Du har bevist din evne, og nu er det tid til at høste, hvad du har sået.

  Skytten / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★

  Du overvejer at lave en fuldstændig ændring. Det vil være muligt efter nogle formaliteter. Læg grundlaget!

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Skytten / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. november - 02. december

  Planlægger du en tur kun for jer to, et ensomt eventyr eller en stor gruppeoplevelse? Dette ville være en fantastisk gave at give. Du kan opdage et sted, du kun har drømt om og aldrig vil glemme det resten af dit liv.

  Skytten / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 03. december - 12. december

  Andre betror sig til dig, og det får dig til tider til at føle dig utilpas. Hvis det generer dig at høre andres hemmeligheder, der ikke har noget med dig at gøre, så tøv ikke med at sætte nogle grænser. Du har ret til at sige nej, når det handler om visse afsløringer.

  Skytten / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 13. december - 21. december

  Normalt kan du lide nytænkning og forandringer, men i dag vil månen opfordre dig til at tilbringe dagen i fred og ro indendørs. Du foretrækker at holde dig til din rutine uden at gøre tingene svære for dig selv. Du har al ret til det.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.