Tvillingerne: din horoskop i dag
Gå til

  Din dag ser ud til at være hurtig bevægende. Du bliver nødt til at bevæge dig rundt, men dette vil være tilfredsstillende. En diskussion med erfarne mennesker vil måske bevise, at dine overskridelser er skadelige.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Tvillingerne / Humør

  Humør

  ★★★★

  De valg, du træffer, vil instinktivt være rigtige; spild ikke tid på at tøve i dag.

  Tvillingerne / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du følger med strømmen af ​​dine uimodståelige lyster. Din entusiasme giver dig opmuntring til at følge din passion. Vær ikke for hurtig, hvis du bliver bedt om at afgive løfter.

  Tvillingerne / Penge

  Penge

  ★★★★

  Det vil være umuligt for dig at strække dig for tyndt. Du vil være fast fordybet i konstruktive aktiviteter.

  Tvillingerne / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  I dag vil være perfekt til alt, hvad der har med transaktioner og at få ting underskrevet at gøre.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Tvillingerne / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. maj - 31. maj

  Hvis du prøver at have det begge veje, så forvent at blive konfronteret med det. Månen er ukompromisløs og kan afsige en dom uden advarsel. Tag kontrol og genopret orden. Hvis du ikke gør det, risikerer du at nå et punkt, hvor der ikke er vej tilbage.

  Tvillingerne / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 01. juni - 10. juni

  Du ved hvordan du kommer ud af enhver svær situation med din naturlige gave for snak som en narresikker værktøj. Du vil bruge din kropssprog i dag: du er dygtig til at sende en besked uden at skulle tale.

  Tvillingerne / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 11. juni - 20. juni

  Du vil bruge din fejlfri smag til at vælge præcis de rette tøj, der viser din enkle, men effektive elegance. Denne kombination vil få dig til at investere i basisvarer, men luksuriøse. De vil vidunderligt udfylde din garderobe.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.