Dog kan deres omgivelser bebrejde dem for at være reserverede, afdæmpede eller alt for optagede. Hvis de ønsker det, kan de lade sig inspirere af Løvens energier, som opfordrer til at bryde rutinen med luksuriøse udflugter og rejser.

For denne sommermåned byder stjernetegnenes børn på en lang række muligheder direkte fra en Jupiter i Tvillingerne, der tilbyder en forskelligartet palet af velgørenheder! Energierne cirkulerer meget mellem den kærlige Krebs og den passionerede Løve, hvilket lover en atmosfære præget af følelser og kraftfulde oplevelser, klimaet skulle være alt andet end køligt!

Merkur ankommer til tre tegn i løbet af måneden, fleksibilitet vil være påkrævet intellektuelt, mens Venus bevæger sig fra Krebsen til Løven, kærligheden kan være øm til at begynde med, søgende efter sikkerhed og stabilitet, derefter hede som sommeren! Den grundlæggende energi forbliver dynamisk, Mars i Tyren fra den 1. til den 20. udsender sin stille styrke og konkrete sensualitet, mens Mars glider ind i Tvillingerne fra den 20, der slutter sig til Jupiter, vær opmærksom på en spredning af handling og en tydelig nervøsitet. Ikke desto mindre vil de mest tilpasningsdygtige blandt jer blive forkælet med muligheder og forskellige udvekslinger; denne konfiguration fremmer kommunikation og møder. Pluton i Vandbæreren og i en smuk konfiguration til denne indstilling fremmer venskab og kollektive projekter. I baggrunden indgyder Saturn og Neptun empati og åndelighed i alle, mens Uranus i Tyren fortsætter med sine transformationer.

Hvis du ønsker at overveje din eksistens mere globalt, hvis du ønsker at træde et skridt tilbage og organisere bevidst, så må du ikke gå glip af vores horoskop, du vil få et komplet overblik, med detaljer om indflydelserne fra de mest vigtige planeter og deres indvirkning på dit humør, sociale liv og kærlighed. De mere personlige planeter vil heller ikke blive forsømte, og der vil blive givet en global vision for hele måneden. Du vil også nyde godt af personlige råd, der vil hjælpe dig med at forudse muligheder og problemer, hvornår du skal handle, og hvornår du skal afholde dig. Når det drejer sig om hjerteangelegenheder, vil du lære alt om, hvad du kan forvente af situationer, og du vil vide, hvordan du skal intervenere bevidst, for større balance og harmoni mellem dig, din partner og andre.

Et personligt og fyldestgørende horoskop for dit stjernetegn: et must at opdage. Du skal blot klikke på dit stjernetegn, og månedens atmosfære og værdifulde råd vil blive afsløret for dig.

Oplev den skjulte side af din astrologiske personlighed ved at beregne dit stigende tegn gratis. Dyk ned i kompleksiteten af din profil for en dybere og mere oplysende forståelse. -->

Direkte links for hvert stjernetegn for Juli 2024

Månedlige horoskoper for året 2024

Mest Konsulteret På Siden

Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.