Tyren: din horoskop i dag
Gå til

  Du vil få mulighed for at drage nogle gode konklusioner fra tidligere begivenheder. Dine energiniveauer vil være meget høje, især på den muskulære front, hvilket vil give dig mulighed for at arbejde din nervøsitet af på en konstruktiv måde.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Tyren / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Du vil være ivrig efter at gøre dig selv nyttig for andre og gøre din indflydelse mærkbar på denne måde.

  Tyren / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du vil forstå nogle af din partners dybere motiver. Du vil indse nødvendigheden af at vende siden med hensyn til tidligere vaner.

  Tyren / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Du bliver nødt til at tage en langsommere fart. Sørg for ikke at forveksle at sænke farten med at stoppe helt op, når det kommer til dine indtægter.

  Tyren / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Vær så åben på relationsområdet som du muligt kan, især hvad angår det ukendte, for at kunne gøre fremskridt.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Tyren / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. april - 01. maj

  Denne måne vil være en sentimental en, der får dig til at ønske at erklære din kærlighed og frem for alt at vise den. Din partner er din største bekymring og vil give dig så meget opmærksomhed, at de vil blomstre foran dig under dit kærlige blik.

  Tyren / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 02. maj - 11. maj

  Du vil spørge dig selv, hvilke principper du gerne vil opdrage dine børn på, hvoraf én af dem vil overraske dig med deres modenhed, deres behov for autonomi eller, omvendt, deres langsommelige læring? Hvorfor taler du ikke om det med deres lærer?

  Tyren / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. maj - 20. maj

  Du brænder for at omlægge indretningen, rum for rum. Du vil have, at hver enkelt har en forskellig atmosfære. Du vil tage dig tid til at pleje dit hjem. Du har savnet det så meget - du har brug for disse små øjeblikke for at få ryddet op i tankerne.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.