Vædderen: din horoskop i dag
Gå til

  Din mentale tilstand muliggør, at du skimter hen over problemerne. At træde tilbage vil gøre det muligt for dig at finde løsninger. Dine fornyede tegn på energi vil finde effektiv udtryk i opstarten af et projekt, som ligger dig på hjerte.

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Vædderen / Humør

  Humør

  ★★★★

  Varme temperament vil kredse omkring dig og kalde på dig for hjælp, og det vil skubbe dig væk fra det rigtige spor. Find et stille sted, hvor du kan være alene.

  Vædderen / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Du vil optjene stjernepoint hos din partner... hvis du bider tænderne sammen! Du vil gøre dette bedst ved at følge spor, der opstår, uden forudindtagede begrænsninger.

  Vædderen / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Føl dig ikke nødsaget til at handle så hurtigt som det ser ud; planlæg, hvad du vil gøre.

  Vædderen / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Dette er ikke tidspunktet til at være i strid med ledelsen eller bede om en lønforhøjelse.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Vædderen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 21. marts - 01. april

  Du undgår smøreblik: du har ikke tid til at flirte og er allerede videre. Heldigvis vil månen holde dig tilbage og gøre dig mere attraktiv. Du vil gå til situationen med finess og takt.

  Vædderen / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 02. april - 11. april

  At rulle den røde løber ud for nogen, som du beundrer meget, og som du gerne vil gøre et godt indtryk på. Resultaterne opfylder måske ikke lige dine forventninger.

  Vædderen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 12. april - 20. april

  Hvis du starter en ny virksomhed eller prøver at få et barn, vil din beslutning om at gøre det være en hastig beslutning. Og alligevel vil du tage dig tid til at tænke det igennem, og når du har gjort det, vil du føle, at det er det rigtige tidspunkt. Dette viser din modenhed.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.