Jomfruen: din horoskop i dag
Gå til

  Din optimisme og sociale færdigheder vil bringe dig held i dag. Succesfulde relationer er i sigte. Du vil have svært ved at beslutte mellem dit behov for selvforkælelse og indre fred!

  Sole i Kvadrat med Luna

  Humør
  ★★★★★
  Kærlighed
  ★★★★★
  Penge
  ★★★★★
  Arbejde
  ★★★★★
  Jomfruen / Humør

  Humør

  ★★★★★

  Noget livsforandrende vil blive materielt muligt i dag. Sørg for at analysere situationen grundigt, før du springer ud i det.

  Jomfruen / Kærlighed

  Kærlighed

  ★★★★★

  Dine idealer er så høje, at de får dig til at blive svimmel... Det ville være en god idé at koncentrere dig om at bygge broer mellem dem og virkeligheden, i stedet for at åbne dig selv op for skuffelse.

  Jomfruen / Penge

  Penge

  ★★★★★

  Du får forfremmelse, og din værd anses. Du har bevist din evne, og nu er det tid til at høste, hvad du har sået.

  Jomfruen / Arbejde

  Arbejde

  ★★★★★

  Dit generelle syn vil gøre det muligt for dig at rette en tidligere fejl til gode virkninger. Din opmærksomhed er helt på plads.

  Og for din dekan?

  Månen er i Vægten positie, i position 27 grader, 37 minutter: Let kommunikation med andre. Følsomhed over for æstetik, søgen efter harmoni. Takt og diplomati, men overfladiskhed.

  Jomfruen / Første dekan

  Første dekan

  Født den: 23. august - 03. september

  Du vil nærme dig de lette hindringer, der opstår på din vej i morges med god vilje og forsøge at finde løsninger. Professionelt vil du spille mæglerrollen og få begge parter til at mødes.

  Jomfruen / Anden dekan

  Anden dekan

  Født den: 04. september - 13. september

  Du kan ikke lide noget uventet og kan endnu mindre lide at spilde tid. Hvis du ønsker at være så produktiv som muligt, så planlæg din dag på den mest effektive måde muligt. Sæt din tidsplan og følg den strengt.

  Jomfruen / Tredje dekan

  Tredje dekan

  Født den: 14. september - 22. september

  Du fokuserer ofte på mennesker, der ikke er mest modtagelige for din charme. Månen vil få dig til at ændre synspunkt, gøre dig mere klar og i stand til at spille spillet om forførelse, og gøre det godt.

  Detaljer om denne astrologiske transit Kvadrat: Den adskiller to planeter med 90°. Det er et spændingsaspekt, hvor planeterne er i konstant konflikt, og personen skal konstant kæmpe mod disse energiers vanskeligheder. Dette aspekt gør en stærk og i stand til at overvinde forhindringer, forudsat at man har mod og udholdenhed.

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.