Skiltet Skorpionen vises midt i efteråret, når bladene falder, i en natur undergår transformation. Det er også sæsonen for såning til næste cyklus af liv. Dette tegn styres af Mars, krigens gud, og Pluto, der symboliserer transformationer og dødens gud. Skorpionen er knyttet til det ottende hus, der er forbundet med fornyelse.

Astrologisk tegn for Skorpionen
Gå til

  Skorpionen: Dekanerne

  Den første dekan begynder den 23. oktober og slutter den 2. november. Den styres af Mars. Personer født i den første dekan er generelt kæmpende, fulde af energi og dristige. Den anden dekan begynder den 3. november og slutter den 12. november.

  Tegnet styres af Solen og Mars, hvilket gør det til tider forvirret og inkonsekvent: så diskret, så stolt af sig selv. Den tredje dekan begynder den 13. november og slutter den 21. november. Den styres af Mars og Venus, hvilket gør den passioneret. Den excellerer også inden for kunst.

  Tegn personlighed Skorpionen

  Skorpionen er en hel, sensuel og passioneret person, der bruger al deres magt til at forføre og fange den anden. Dette Vand tegn foretrækker alt, der har en mystisk, hemmelig, udelukkelig karakter. Jo vanskeligere det er at nå målet, desto frygteligere passionen, desto højere indsatsen. Skorpionen er i stand til alt for at opnå deres mål.

  De ved, hvordan de skal bruge alle kneb for at nå deres mål, klar til at lyve og manipulere. Dog afskyr de at blive forrådt og forladt. Det er helt sikkert af denne årsag, at de søger den unikke væren, som kan tilbyde dem det liv, de drømmer om, for endeligt at blive lykkelige. Dette tegn, der kan være frygtelig, når de er såret, er meget dygtige til at opfatte ting. De elsker at bruge deres naturlige magnet til at gøre sig selv elsket og adopteret. De ved, hvordan de skal dyrke kunsten at hemmeligholdelse. De har en stærk, beslutsom, slu og mystisk personlighed. Skorpionen lever gennem alle deres sanser og kan hyppigt ændre retning i deres liv. De er altid opmærksomme på alt, der får dem til at vibrere, alt, der får dem til at være i live. De går fra perioder med stor lykke til perioder med tvivl. Deres moralske fluctuates ... afhængigt af sjælene, de møder på deres vej og nogle gange prøver at erobre. De kan eksplodere når som helst, så vær forberedt. Skorpionen kræver derfor en stærk loyalitet af hjertet. Vær klar til at hjælpe dem, når det er nødvendigt, fordi de ikke nødvendigvis er det væsen, vi tror de er, immun over for kulde, varme, sult og endda ioniserende stråling! De ved, hvordan de skal håndtere konflikter bedre end nogen anden og kan mobilisere, når det er nødvendigt. De er et passioneret væsen, der bærer alt langs deres vej: de kan eksistere had med kærlighed, tristhed med lykke, kampe med harmoni!

  Særlig karakter

  Skorpionen kræver eksklusivitet, da den er besiddende! Det er en levende, lidenskabelig og magnetisk person!

  Kvaliteter

  Diskret og i stand til at bevare en hemmelighed for evigt, er Skorpion en opmærksom ven, der altid lytter. Hans venner og familie kan betro sig helt til ham.

  Ulemper

  Skorpionen er mistroisk og giver ikke let sin tillid ved første øjekast. Denne fejl får folk til at sige, at han er svær at håndtere. Han er ekstremt jaloux. Dette kan være et tegn på selvfornægtelse, når han føler sig truet, eller når en situation forstyrrer ham, men det sker ofte ufrivilligt.

  Profession

  På arbejdet er Skorpionen villig og stædig og føler sig godt tilpas i job, der kræver præcision og diskretion. Professionelt set kan vi stole på dem, fordi diskretion er en af deres egenskaber.

  Mand og kvinde: Hvad er forskellene?

  Skorpionkvinden er meget magnetisk: hun tiltrækker blikket! Hun elsker at blive forkælet og være i centrum for dem omkring hende og hendes partner, der foretrækker hende fortryllende, sensuel og forførende. Skorpionmanden, mystisk og diskret, skjuler sine følelser.

  Han kan ikke lide nederlag og foretrækker at begrave sine følelser i stedet for at erklære dem højt og klart. Han er en solid person, der også kan vise jalousi.

  Kvinder Skorpionen

  Magnetisk og mørk placerer Skorpion-kvinden erotik i hjertet af sine romantiske forhold. Begæret, med dets mysterier og fristelser, er hendes mest kraftfulde drivkraft. Det er sikkert at sige, at lunken følelser og traditionelle fornøjelser ikke falder i hendes smag.

  Utålmodig skal hendes ønsker opfyldes så hurtigt og godt som muligt! Trofast af natur er hun ikke en, der farer rundt. Hun giver sig selv uden begrænsninger, men ikke til hvem som helst! Hun styrer sine impulser og har sjældent flygtige eventyr, fordi hun er stærkt loyal og drevet af en stor tørst efter det absolutte.

  Mænd Skorpionen

  Skorpionmanden er klar over, at seksualitet er vigtig og en smuk del af hans liv. Han nyder vanvittig erotik og viser sig at være en lidenskabelig elsker. At elske er en behagelig situation for ham, en rejse gennem uendelige horisonter, og en helt naturlig eventyr, der bør fortsættes...

  Han har en uudtømmelig karakter og risikerer at virke umættelig i sin partners øjne. Men under hans tilsyneladende kølighed brænder en besættende flamme. For en kvinde er det nok at forstå ham, dele og forudse hans smag for at vække hans kærlighed og vinde hans loyalitet.

  Sentimental profil

  Den forførende profil af Skorpionen tiltrækker begær, da deres kærligheder altid er i bevægelse. Faktisk ved Skorpionen med en sand livlighed og en passioneret karakter, hvordan man spiller sine seksuelle kort. Fortryllende formidabel tiltrækker den opmærksomhed, hvor den end går hen og efterlader ingen ligeglade.

  Følsom er det bedre at være forsigtig med ikke at såre dem, for deres hævn kunne være frygtelig. Jaloux er Skorpionen ofte for indgribende over for dem, de elsker.

  Skorpionen har astrologiske forbindelser med: - Krebs - Fisk - Stenbukken

  Mest Konsulteret På Siden

  Her er de mest populære horoskoper, artikler og astro-apps på siden, den ideelle lejlighed til at fylde på med informationer og underholdning om astrologi.